Jong talent

Op zoek naar een goede plek om jouw loopbaan te starten? Zoek niet verder! Daiwa House Modular Europe biedt volop kansen voor jong talent. Zo bieden we stageplekken voor mbo-, hbo- én wo-opleidingen en hebben we startersfuncties voor verschillende vakgebieden en niveaus.

Alle vakgebieden onder één dak

Heb jij je opleiding al afgerond maar weet je nog niet precies wat bij je past? Bij ons kan je verschillende vakgebieden in de bouw uitproberen. Van houtbewerker tot loodgieter en van werkvoorbereider tot engineer, wij zorgen dat jij jouw passie ontdekt.

JIB – Jong in de bouw

Binnen onze organisatie hebben we een platform speciaal voor de medewerkers van dertig jaar en jonger: JIB. JIB staat voor Jong in de Bouw en heeft als hoofddoel het verbinden, ontwikkelen en behouden van jong talent.

Hoe we dat doen? Samen! De JIB-board organiseert samen met de leden allerlei activiteiten. Soms serieus, zoals een diner met de directie waar vragen gesteld kunnen worden over de strategische richting van het bedrijf, en soms ‘gezellig’, zoals een zomerborrel of tafeltennistoernooi. Alle medewerkers van dertig jaar of jonger, van alle vestigingen in zowel binnen- als buitenland, zijn automatisch lid van het platform en kunnen zelf bepalen waar zij wel of niet aan meedoen.

Zo verbinden we ook collega’s die elkaar normaal gesproken minder vaak zien en krijgt elke stem een podium. Timmermannen spreken met ICT’ers en medewerkers uit Groningen spreken met medewerkers uit Zeeland. Elkaar leren kennen en inspireren is belangrijk. Zo houden we elkaar scherp en halen we het beste uit elkaar naar boven.

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Bij Daiwa House Modular Europe vinden we persoonlijke groei en ontwikkeling heel belangrijk. Ons bedrijf groeit hard en we zoeken collega’s die met ons mee willen groeien. Door die groei ontstaan er continu nieuwe posities. Voordat we een vacature extern uitzetten, kijken we altijd of er intern mensen met de juiste skills of ambitie zijn. Met de juiste begeleiding en scholing zorgen we dat jij jouw ambities waar kan maken.

Innovatie in de bouw

Modulaire bouw is een geïndustrialiseerde manier van bouwen. We werken dan ook met de nieuwste technologieën op het gebied van robotisering en automatisering. Door te blijven innoveren blijven we voorloper in de bouwwereld. Wij brengen de toekomst van de bouw nu al in de praktijk.

Stage en traineeships

De nieuwe generatie bouwers en bouwkundigen is voor ons heel belangrijk. We hebben jullie hard nodig om onze dromen te realiseren. Daarom bieden we stageplaatsen en traineeships voor mbo-, hbo én wo-opleidingen. Ook BBL-stages behoren tot de mogelijkheid, we leren je graag de kneepjes van het vak. Ben jij onze nieuwe stagiair of trainee? Stuur ons dan een berichtje!

Ben jij overtuigd om bij ons te komen werken? Bekijk al onze vacatures of stuur een open sollicitatie!