Over Daiwa House Modular Europe

Drie mooie merken

Binnen Daiwa House Modular Europe smelten de expertises van Jan Snel, Medexs en Daiwa House Modular Europe samen. Werken voor Daiwa House Modular Europe betekent werken voor drie mooie merken met ieder een eigen expertise en geschiedenis. Als organisatie met Nederlandse en Japanse wortels staat de relatie tussen mens en maatschappij centraal in alles wat we doen. Ook in onze manier van bouwen. 

Al ruim zestig jaar expert in modulaire bouw

Van woningbouw tot school en van kantoor tot ziekenhuis; al ruim zestig jaar zijn wij de expert in de modulaire bouw. Die ervaring, gecombineerd met durf, ontwikkeling en passie voor de bouwwereld maakt dat Daiwa House Modular Europe gegroeid is van handelaar in melkbussen tot de grootste modulaire bouwer van Europa. Daar zijn we trots op. Met gedreven mensen werken we elke dag aan onze producten. Hoe kan het beter, slimmer, sneller?

Timmerlieden, heftruckchauffeurs, technisch tekenaars en calculators; iedereen levert een belangrijke bijdrage aan de groei en ontwikkeling van ons bedrijf. Door met elkaar de schouders eronder te zetten ontwikkelt ons bedrijf op hoog tempo door. Een veilige werkomgeving, goede opleidingsmogelijkheden en volop kansen om te groeien maken dat mogelijk. Of je nu een ervaren professional bent of een jong talent: jij gaat het maken!

Daiwa House Modular Europe – woningbouw

Als Europese organisatie met Nederlandse en Japanse wortels maakt Daiwa House Modular Europe het verschil met geïndustrialiseerde modulaire woningbouw. Grondgebonden woningen, studentencomplexen, appartementen en studio’s, wij realiseren het. Wil je een belangrijke bijdrage leveren aan de oplossing voor het woningtekort? Je maakt het bij Daiwa House Modular Europe!

Jan Snel – utiliteitsbouw

Met meer dan 60 jaar ervaring is Jan Snel de expert in de Benelux op het gebied van modulaire utiliteitsbouw. We spreken de taal van de opdrachtgever en kennen de uitdagingen in de markt. Kantoorpanden, scholen, brandweerkazernes en industriële huisvesting, de mogelijkheden zijn eindeloos. Slimmer, sneller en schoner bouwen? Je maakt het bij Jan Snel! 

Medexs – medische bouw

Medexs is dé specialist in het ontwerpen en realiseren van medische ruimten zoals operatiekamers, cleanrooms en laboratoria. Ons team beschikt over jarenlange ervaring en draagt zorg voor het gehele proces. Van ontwerp tot installatie en oplevering en van gevel tot medische inrichting. Wil jij een bijdrage leveren aan de kwaliteit in de zorg? Je maakt het bij Medexs!

Ben jij overtuigd om bij ons te komen werken? Bekijk al onze vacatures of stuur een open sollicitatie!