Werken als productiemedewerker

Deel uitmaken van het productieproces

Werken als productiemedewerker? Dan maak je elke dag deel uit van het productieproces van diverse huisvestingsoplossingen. Benieuwd wat een productiemedewerker in de bouw precies doet en welke eigenschappen je daarvoor nodig hebt? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als productiemedewerker? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Wat is een productiemedewerker?

Productiemedewerkers zijn onmisbaar in het productieproces. Over het algemeen voeren productiemedewerkers assisterende en uitvoerende taken uit om het productieproces optimaal te laten draaien voor een kwalitatief eindproduct. Je werkzaamheden als productiemedewerker vinden plaats in de productiehallen of op projectlocaties verspreid door Nederland.

Bij Daiwa House Modular Europe zijn veel verschillende projecten, wat maakt dat dit een afwisselende baan is. Vaak zie je productiemedewerkers in branches zoals de metaalbewerking of farmaceutische industrie. Maar ook bij bouwbedrijven vervullen productiemedewerkers een belangrijke rol.

Wat doet een productiemedewerker?

Als Medewerker Productie bij Daiwa House Modular Europe ben je verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van bouwwerkzaamheden aan de flexibele bouwsystemen. Dit kan zijn op projectlocaties verspreid door het land, maar ook vinden veel werkzaamheden plaats in onze productiehallen. Er zijn veel verschillende projecten, wat maakt dat dit een afwisselende baan is.

Doorgroeimogelijkheden productiemedewerker?

De verantwoordelijkheden die je krijgt als productiemedewerker hangen af van de hoeveelheid werkervaring. Daarnaast spelen factoren zoals affiniteit met de bouw, bouwtechnisch inzicht en VCA-certificaat ook een rol bij de hoeveelheid verantwoordelijkheden die je krijgt. In overleg met de teamleiders is het bij Daiwa House Modular Europe mogelijk om cursussen of opleidingen te volgen zodat je kunt doorgroeien binnen de organisatie. Ook meelopen met een andere collega behoort tot de mogelijkheden, zodat je een compleet beeld krijgt van het vakgebied.

Heb ik een opleiding nodig om aan de slag te gaan als productiemedewerker?

Goed nieuws: voor de meeste vacatures voor productiemedewerker hoef je geen opleiding afgerond te hebben. Het bezitten van bepaalde certificaten, zoals een heftruckcertificaat, is wel handig als je snel aan de slag wilt.

Eigenschappen van een productiemedewerker

Het uitvoeren van jouw taken als productiemedewerker gaat je met gemak af als je over de volgende eigenschappen beschikt:

  • Flexibele instelling
  • Samenwerken
  • Nauwkeurig werken
  • Neemt initiatief
  • Bouwtechnisch inzicht

Productiemedewerker vacatures

Ervaren productiemedewerker en op zoek naar een volgende stap in je carrière? Of ben je juist net klaar met je opleiding en wil je ervaring opdoen? We spreken je graag. Het belangrijkste vinden we je affiniteit met de bouw en de passie voor je werk. Bekijk onze vacatures en kom het maken bij Daiwa House Modular Europe.

Ben jij overtuigd om bij ons te komen werken? Bekijk al onze vacatures of stuur een open sollicitatie!