Werken bij Daiwa House Modular Europe

Samen gaan wij het maken

Daar geloven wij in. En dat bedoelen we in de breedste zin van het woord. Met elkaar realiseren we elke dag de beste bouwprojecten. Timmerlieden, heftruckchauffeurs, veiligheidsspecialisten en calculators; iedereen levert een belangrijke bijdrage aan de groei en ontwikkeling van ons bedrijf. En daarom investeren we ook in jou. We zien jouw talenten en kwaliteiten. Wij zorgen dat je op de juiste plek in ons bedrijf terecht komt en jezelf kan ontwikkelen.

Wat brengen wij jou?

Modulair bouwen heeft voordelen op het gebied van tijd, milieu en kwaliteit, maar ook voor jou als werknemer.

  • Alle vakgebieden binnen de bouw vind je bij ons onder één dak. Lassers, operators, timmerlieden, dakdekkers en ga zo maar door. Daardoor zijn er altijd mogelijkheden om te groeien en ontwikkelen. Wil je specialist zijn in jouw vakgebied? Of juist de allround vakkracht? Het kan bij Daiwa House Modular Europe.
  • 80% van ons productieproces vindt plaats in onze fabrieken, slechts 20% op de bouwplaats. Dat betekent dat we zowel collega’s in de binnendienst als in de buitendienst hebben. Hou je van stabiliteit? Is jouw lichaam de kou in de winter en de hitte in de zomer zat? Dan is de binnendienst echt iets voor jou. Vind jij het leuk om op bouwplaats te zorgen voor de montage en afwerking? Dan ben jij de buitendienstmedewerker die wij zoeken.
  • Door de enorme ontwikkelingen binnen de modulaire bouwsector groeit ons bedrijf in een rap tempo. Dat biedt stabiliteit, zekerheid en volop mogelijkheden om met ons mee te groeien. We zijn altijd op zoek naar gedreven toppers. Kom jij het maken bij Daiwa House Modular Europe?

Onze missie? Duurzame huisvesting voor iedereen

Dat is onze drijfveer. Zo hebben we een belangrijke rol in het oplossen van het huidige woningtekort. Er moeten op korte termijn veel woningen worden gebouwd, op een duurzame manier. En dat is precies wat wij doen. In onze fabrieken worden in een rap tempo grote aantallen woningen gemaakt. Zo zorgen we ervoor dat een comfortabel en toekomstbestendig thuis voor iedereen mogelijk is. En daar kan jij je steentje aan bijdragen!

De bouw- en vastgoedsector in Nederland is op dit moment verantwoordelijk voor maar liefst 50% van de CO2-uitstoot en 45% van de afvalproductie. Wij willen deze percentages drastisch omlaag brengen en hebben daarom de ambitie uitgesproken om binnen enkele jaren volledig circulair te produceren en te bouwen. Onze CO2-uitstoot ligt op dit moment al ruim 50% lager dan de traditionele bouw en we weten al ruim 80% van ons afval te hergebruiken.

Welkom

Onze werkvloer moet een plek zijn waar jij je thuis voelt, je brengt immers een groot deel van de dag door op je werk. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt binnen ons bedrijf.  Collegialiteit, betrokkenheid en een goede balans tussen werk en ontspanning zijn daarin heel belangrijk. Hoe we daar voor zorgen?

Jong talent

Op zoek naar een goede plek om jouw loopbaan te starten? Zoek niet verder! Daiwa House Modular Europe biedt volop kansen voor jong talent. Zo bieden we stageplekken voor mbo-, hbo én wo-opleidingen. Heb jij je opleiding al afgerond maar weet je nog niet precies wat bij jou past? Bij ons kan je verschillende vakgebieden in de bouw uitproberen. Van houtbewerker tot loodgieter en van werkvoorbereider tot engineer, wij zorgen dat jij jouw passie ontdekt.

Ben jij overtuigd om bij ons te komen werken? Bekijk al onze vacatures of stuur een open sollicitatie!