Toekomstbestendige oplossingen in huisvesting maken

Er is een nieuwe fabriek geopend in Bunnik. Op deze locatie zal gewerkt worden aan de bouw van slimme, modulaire oplossingen voor verschillende typen huisvesting. Of het nu gaat om een basisschool, kantoorpand of sporthal: alles zal er worden gemaakt. Deze fabriekshal is een uitbreiding voor het bedrijf Jan Snel en zal een welkome aanvulling zijn op de overkoepelende bedrijf Daiwa House Group.

Modulair, geïndustrialiseerd -vaak met behulp van robotisering- bouwen heeft een aantal voordelen. De processen om deze huisvesting te realiseren zijn efficiënter en sneller. Bovendien zijn ze van hoge kwaliteit en ook circulair! Verschillende vakbekwame mensen zullen in deze fabriek aan de slag gaan met het maken van de diverse huisvestingsoplossingen die het bedrijf te bieden heeft. En jij kan daaraan bijdragen!

Werken in de bouw

In de bouw is altijd wat te doen! Werken in de bouw is geen doorsnee kantoorbaan, het is een dynamische omgeving waarin je lekker actief bezig kunt zijn. Van het plaatsen van een sterke fundering tot het leggen van leidingen en het monteren van constructies: Zo bouw je mee aan de meest indrukwekkende gebouwen en kun je projecten realiseren met direct zichtbare resultaten. Kortom: ontdek welke voldoening en uitdaging de bouw jou kan bieden en solliciteer bij Jan Snel in Bunnik. 

Werken en leren in de bouw

Modulair bouwen heeft voordelen op het gebied van tijd, milieu en kwaliteit, maar ook voor jou als werknemer. Bij deze unieke manier van bouwen vindt maar liefst 80% van het productieproces plaats in de fabrieken en slechts 20% op de bouwplaats. Handig, want dan heb je alle bouw gerelateerde vakgebieden onder één dak. Lassers, operators, timmerlieden, dakdekkers en ga zo maar door. Hierdoor zijn er altijd mogelijkheden voor jou om te groeien en te ontwikkelen. Zo kun jij je ontwikkelen als specialist binnen een specifiek vakgebied of je werkzaamheden juist afwisselend houden en werkzaam zijn als allround vakkracht.  

Meer weten over Jan Snel en Daiwa House Group?

Beschikbare vacatures in Bunnik

Doordat er een verdeling in de werkzaamheden van het modulaire bouwproces, kun je zowel op binnendienst als buitendienst werkzaam zijn. Als je van stabiliteit houdt en eigenlijk wel klaar bent met die kou in de winter en hitte in de zomer is de binnendienst een perfecte plek voor jou. Ben je wel graag buiten aan het werk om op de bouwplaats te zorgen voor montage en afwerking? Dan ben jij de perfecte persoon voor de buitendienst. Waar je voorkeur ook ligt, iedereen levert een belangrijke bijdrage aan de realisatie van de mooie bouwprojecten die er liggen. Momenteel zijn er vooral een aantal vacatures voor de binnendienst beschikbaar in de nieuwe fabriek in Bunnik. Bekijk hieronder welke dat zijn.