Assistent-teamleider productie

Verbinden en aanpakken

Ben jij een echte teamspeler en vind je het leuk om anderen te motiveren en verbinden? Als assistent-teamleider ben je betrokken bij je team. Jullie weten van aanpakken en pakken samen door. Zo bouwen jullie samen aan een prachtig product. Werken als assistent-teamleider productie bij Daiwa House Modular Europa is veelzijdig en uitdagend. Wil je bij ons aan de slag? Bekijk dan de vacatures.

Wat is een assistent-teamleider productie?

Een assistent-teamleider productie is een verbinder. Je staat dagelijks nauw in contact met je collega’s op de werkvloer. Door jullie samenwerking verloopt het bouwproces op rolletjes. Goede communicatie en aansturing is essentieel om alles goed te laten verlopen. Je hebt oog voor het doel, het productieproces én je collega’s.

De voornaamste taken bestaan uit het aansturen van de voormannen in de productiehal en het instrueren en indelen van nieuwe medewerkers in het productieproces/bouwteam. Daarbij houd je oog voor detail en je rapporteert eventuele afwijkingen in het productieproces. Naast dat proces bewaak je ook de voorraad. Je werkt nauw samen met de voormannen en informatie koppel je terug aan de teamleider. Ook ben je eindverantwoordelijk voor de controle van producten op juistheid.

Welke opleiding heb ik nodig om aan de slag te gaan als assistent-teamleider productie?

Om aan de slag te gaan als assistent-teamleider productie is het belangrijk dat je een technische of bouwkundige mbo-opleiding hebt gevolgd, eventueel aangevuld met VCA VOL, BHV en een heftruckcertificaat. Het is ook mogelijk om deze cursussen te volgen nadat je bij ons bent gestart. Wij bieden volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Verder is het belangrijk dat je beschikt over leidinggevende kwaliteiten en goed kunt coördineren. Ook is het prettig als je al beschikt over kennis van de branche.

Persoonlijkheid en eigenschappen van een assistent-teamleider productie

Jij gaat het maken als assistent-teamleider productie, omdat je ervan houdt om met elkaar de schouders eronder te zetten en dingen voor elkaar te krijgen. Hard werken en betrokkenheid zijn daarbij belangrijk. Om tot succes te komen deel jij graag je kennis en zet je in op samenwerking. Die samenwerking creëer je doordat je motiverend, betrokken, overtuigend en georganiseerd bent. Je kunt goed aansturen en begeleiden en jouw enthousiasme werkt aanstekelijk.

Competenties en vaardigheden van een assistent-teamleider productie

Verantwoordelijkheidsgevoel, motiveren, plannen en organiseren zijn onmisbare competenties voor deze functie. Om een goede assistent-teamleider productie te worden, is het belangrijk dat je over zulke vaardigheden beschikt. Ook het kunnen stellen van prioriteiten en oplossingsgericht werken maken jou een geschikte assistent-teamleider bij Daiwa House Modular Europe.

Assistent-teamleider productie vacatures

Wil jij samen bouwen aan een concrete oplossing voor het huisvestingsvraagstuk? Weet jij je collega’s te enthousiasmeren om gezamenlijk door te pakken? We spreken je graag. Naast de competenties die we hierboven hebben beschreven, vinden wij het vooral belangrijk dat je affiniteit met de bouw en passie voor je werk hebt. Bekijk onze vacatures en kom het maken bij Daiwa House Modular Europe.

Ben jij overtuigd om bij ons te komen werken? Bekijk al onze vacatures of stuur een open sollicitatie!