De spil op de bouwplaats

Als uitvoerder vorm jij de spil op de bouwplaats en heb jij een inspirerende rol. Je weet je team te motiveren om samen de mooiste projecten met succes af te ronden. Werken als uitvoerder woningbouw bij Daiwa House Modular Europa is veelzijdig en uitdagend. Wil je bij ons aan de slag? Bekijk dan de vacatures.

Wat is een uitvoerder?

Als uitvoerder werk je mee in de uitvoering, maar je bent ook scherp op de voortgang van het project. Dankzij jou loopt het productieproces op rolletjes. Je speelt een belangrijke rol in het afronden van een project en behaalt samen met je team succes door aan te sturen en te motiveren. Je werkt aan veel verschillende projecten, wat maakt dat dit een afwisselende functie is.

Naast je uitvoerende taken, houd je je bezig met het bewaken van de planning en deadlines. Je lost eventuele problemen op, zorgt ervoor dat de taakverdeling duidelijk is voor je collega’s en houdt in de gaten of alle materialen aanwezig zijn. Communicatie is hierbij belangrijk, zowel met de projectleider en de teamleider als de overige collega’s. Je weet precies wat er speelt op de werkvloer en houdt oog voor de veiligheid van anderen en die van jezelf.

Hoe word je uitvoerder?

Om aan de slag te gaan als uitvoerder is het belangrijk dat je beschikt over relevante werkervaring als uitvoerder of (meewerkend) voorman in de bouw. Je kan productietekeningen lezen en materiaalhoeveelheden uitrekenen en je hebt ervaring met computerwerkzaamheden. Ervaring met het aansturen van een team is onmisbaar, net als goede communicatie. Ook heb je een VCA VOL-certificaat nodig. Wij bieden volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Jij gaat het maken als uitvoerder, omdat je goed kan leidinggeven en stevig in je schoenen staat. Je bent stressbestendig en niet bang om initiatief te nemen. In deze voorbeeldfunctie weet jij je collega’s aan te sturen en te coachen om samen tot succes te komen. Verder beschik je over een flexibele instelling en kun je doelgericht werken, waarbij je oog hebt voor de tijdsplanning en de veiligheid.

Competenties en vaardigheden van een uitvoerder

Als uitvoerder bij Daiwa House Modular Europe zijn de volgende competenties onmisbaar:

  • Besluitvaardigheid
  • Anticiperen
  • Delegeren van werkzaamheden
  • Leiderschap
  • Stressbestendigheid
  • Organiseren en plannen
  • Samenwerken en organiseren
  • Resultaatgerichtheid
  • Oordeelsvorming

Uitvoerder vacatures

Ben jij overtuigd van je capaciteiten als uitvoerder en ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière? Bij Daiwa House Modular Europe zien we je sollicitatie graag binnenkomen. Naast de competenties die wij hierboven hebben beschreven, vinden wij het vooral belangrijk dat je affiniteit met de bouw en passie voor je werk hebt. Bekijk onze vacatures en word onze nieuwe uitvoerder bij Daiwa House Modular Europe.

Ben jij overtuigd om bij ons te komen werken? Bekijk al onze vacatures of stuur een open sollicitatie!