Jij gaat het maken als schilder bij Daiwa House Modular Europe

Ben jij een ervaren schilder op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij Daiwa House Modular Europe hebben we geweldige kansen voor gepassioneerde schilders zoals jij. We bieden een inspirerende werkomgeving, interessante projecten en uitstekende mogelijkheden voor persoonlijke groei. Hier ontdek je waarom werken als schilder bij Daiwa House Modular Europe de juiste keuze voor jou is!

Vacatures voor schilders

Bij Daiwa House Modular Europe zijn we voortdurend op zoek naar ervaren en gemotiveerde schilders om ons team te versterken. Als schilder bij Daiwa House Modular Europe krijg je de kans om deel uit te maken van een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in modulaire bouwprojecten. Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer vandaag nog!

Aan de slag als schilder in de bouw bij Daiwa House Modular Europe

Als schilder bij Daiwa House Modular Europe werk je aan het mooiste en meest zichtbare deel van onze bouwprojecten: de afwerking! Jij zorgt er namelijk voor dat de uitstraling van onze bouwprojecten middels de mooiste verf, lak, beits of andere coatings van optimale kwaliteit is. 

Of je nu werkt aan nieuwbouw of onderhoudswerkzaamheden: de eindgebruiker krijgt een goed gevoel over het werk dat jij levert. Niet alleen omdat de gebouwen en constructies er goed uit zien, maar ook omdat ze beschermd zijn tegen weersinvloeden en slijtage.

Salaris van een schilder

Bij Daiwa House Modular Europe waarderen we het vakmanschap van onze schilders. We bieden competitieve salarissen die passen bij jouw ervaring en vaardigheden als schilder. Daarnaast hebben we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregelingen en vakantiedagen. Bij ons word je beloond voor je harde werk en toewijding. Alle primaire en secundaire voorwaarden staan verder uitgelegd in de schilder vacatures.

Doorgroeimogelijkheden als schilder bij Daiwa House Modular Europe

Bij Daiwa House Modular Europe geloven we in de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. We bieden verschillende mogelijkheden voor doorgroei en carrièreontwikkeling. Als schilder kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar een leidinggevende functie, waarbij je verantwoordelijk bent voor het aansturen van een team van schilders. We ondersteunen en stimuleren jouw professionele groei, zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

Soorten schilders

Als schilder zijn er verschillende specialisaties waarin je je kunt ontwikkelen. Bij Daiwa House Modular Europe werken we met verschillende soorten schilders, zoals:

1. Nieuwbouwschilder

Als nieuwbouwschilder werk je aan projecten waarbij nieuwe gebouwen of constructies worden geschilderd. Je brengt de eerste lagen verf aan en zorgt voor een mooie afwerking.

2. Onderhoudsschilder

Als onderhoudsschilder ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van bestaand schilderwerk. Je repareert beschadigde verflagen en brengt nieuwe verf aan om de kwaliteit en uitstraling te behouden.

3. Constructieschilder

Als constructieschilder werk je aan grote (industriële) modulaire bouwprojecten,. Je hebt kennis van speciale coatings en technieken die nodig zijn om deze constructies te beschermen tegen corrosie en andere schade.

4. Allround schilder

Als allround schilder ben je inzetbaar voor diverse soorten schilderwerk. Je hebt kennis en ervaring in zowel nieuwbouw, onderhoud als constructieschilderen. Dit maakt je een veelzijdige en waardevolle vakman.

Werken als schilder bij Daiwa House Modular Europe

Bij Daiwa House Modular Europe bieden we een dynamische en inspirerende werkomgeving voor schilders. Als onderdeel van ons team krijg je de kans om mee te werken aan innovatieve modulaire bouwprojecten in heel Europa. Je werkt samen met andere vakmensen en draagt bij aan de ontwikkeling van duurzame en kwalitatief hoogwaardige constructies.

We bieden uitdagende projecten en een prettige werksfeer waarin vakmanschap en teamwork centraal staan. Daarnaast hechten we veel waarde aan jouw professionele ontwikkeling en bieden we mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf.

Dit is je takenpakket als schilder

Als schilder bij Daiwa House Modular Europe heb je een gevarieerd takenpakket. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn:

  • Het voorbereiden van oppervlakken door ze te reinigen, te schuren en te ontvetten.

  • Het aanbrengen van verf, lak, beits of andere coatings met behulp van verschillende technieken, zoals rollen, kwasten of spuitapparatuur.

  • Het mengen van verf en het aanpassen van kleuren om de gewenste resultaten te bereiken.

  • Het uitvoeren van kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat het schilderwerk voldoet aan de gestelde eisen.

  • Het opruimen en schoonmaken van de werkplek na voltooiing van het schilderproject.

Eigenschappen en competenties schilder

Als schilder is het belangrijk om over bepaalde eigenschappen en competenties te beschikken. Enkele belangrijke kenmerken van een succesvolle schilder zijn:

Nauwkeurigheid: Je werkt met precisie en oog voor detail om een hoogwaardige afwerking te garanderen.

Kleurgevoel: Je hebt een goed gevoel voor kleur en kunt kleuren harmonieus combineren.

Teamspeler: Je kunt goed samenwerken met andere vakmensen en projectteams.

Klantgerichtheid: Je luistert naar de wensen van de klant en zorgt ervoor dat hun verwachtingen worden overtroffen.

Probleemoplossend vermogen: Je kunt snel problemen identificeren en passende oplossingen vinden.

Fysieke conditie: Het schildersvak vereist soms langdurig staan, buigen en tillen, dus een goede fysieke conditie is belangrijk.

Ben jij overtuigd om bij ons te komen werken? Bekijk al onze vacatures of stuur een open sollicitatie!