Loodgieter vacature

Werken als loodgieter

Werken als loodgieter in de modulaire bouw? Dan ga je elke dag aan de slag in de fabriekshallen op locatie. Een verwarmde hal, met goede verlichting en een veilig omgeving en geen regen, wind of vorst op jouw werkplek. In deze hallen worden complete modules gebouwd voor diverse huisvestingsoplossingen. Deze modules direct voorzien van leidingwerk, elektra en binnen-afwerking.

Wat doet een loodgieter modulaire bouw?

Als loodgieter bij Daiwa House Modular Europe houd je je bezig met het aanleggen, het onderhoud en het herstellen van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en riolering. Kortom, je bent verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van loodgieterswerkzaamheden aan onze modulaire bouwsystemen. 

Daarnaast ben je als loodgieter in staat eenvoudig problemen betreffende loodgieterswerkzaamheden te achterhalen en deze op te lossen.  

Bij Daiwa House Modular Europe zijn veel verschillende projecten, wat maakt dat dit een afwisselende baan is. Vaak zie je productiemedewerkers in branches zoals de metaalbewerking of farmaceutische industrie. Maar ook bij bouwbedrijven vervullen productiemedewerkers een belangrijke rol.

Wat zijn de functie eisen om aan de slag te gaan als loodgieter?

Om aan de slag te gaan als loodgieter is het handig om één van de MBO opleidingen tot loodgieter afgerond te hebben. Tijdens de opleiding kom je vaak al in aanraking met de praktijk waardoor je ervaring hebt met loodgieterswerkzaamheden. Naast een afgeronde opleiding is het bezitten van bepaalde certificaten, zoals een heftruckcertificaat en een VCA diploma, wel handig als je snel aan de slag wilt bij Daiwa House Modular Europe. 

Tenslotte gaat het uitvoeren van jouw taken als loodgieter je met gemak af als je over de volgende eigenschappen beschikt: 

  • Service- en klantgericht
  • Flexibele instelling 

Loodgieter vacatures

Ervaren loodgieter en op zoek naar een volgende stap in je carrière? Of ben je juist net klaar met je opleiding en wil je ervaring opdoen? We spreken je graag. Het belangrijkste vinden we je affiniteit met de bouw en de passie voor je werk. Bekijk onze vacatures en kom het maken bij Daiwa House Modular Europe.

Ben jij overtuigd om bij ons te komen werken? Bekijk al onze vacatures of stuur een open sollicitatie!